Sähköinen esite

Onko sinulla kysymyksiä?

Sikaseminaari Ikaalisten kylpylässä 29.9.2023

Sikaseminaari Ikaalisten kylpylässä 29.9.2023

15.08.2023 Suomen Sikayrittäjät ry.

Ilmoittaudu seminaariin ja varaa paikkasi sika-alan suurimpaan tapahtumaan!

Seminaariin ilmoittautuminen on päättynyt! Ilmoittautumisiin liittyvät tiedustelut suoraan Ari Bergille puh. 0405667328 (ari.berg@sikayrittajat.fi)

Seminaari, messut ja kahvit sekä lounas ovat maksuttomia kaikille osallistujille. Seminaarin pääyhteistyökumppani on HKScan, joka vastaa seminaaritarjoiluista. Seminaariin ilmoittautumisen yhteydessä voit varata lipun iltaohjelmaan ja majoituksen. Varaukset ovat sitovia. Iltaohjelma ja majoitus ovat omakustanteisia.

Päivitetyn seminaariohjelman löydät täältä.

Iltaohjelma

Seminaaripäivän jälkeen jatkamme yhteiseen illan viettoon. Illan teemana on Oktoberfest. Tarjolla on hyvää ruokaa, seuraa ja ohjelmaa. Iltaohjelmaan osallistumisen jokainen osallistuja maksaa itse. Oktoberfest-lippu maksaa 69,90 e. Hintaan kuuluu buffet-illallinen ja illan ohjelma. Juomat eivät sisälly hintaan. Lippu maksetaan paikan päällä. 

Lisätietoa iltaohjelmasta: https://ikaalinenspa.fi/tapahtumat-keikat/oktoberfest

Majoitus

Ikaalinen Spasta on varattu seminaarin osallistujille sopimushintaisia hotellihuoneita. Näitä huoneita voit varata ainoastaan ilmoittautumisen yhteydessä. Majoitus maksetaan vasta majoittautumisen yhteydessä. Huonehintaan sisältyy majoitus, aamiainen, kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö majoitusvuorokauden aikana.

 Ikaalinen Spa Loft economy-huoneet

  • yhden hengen huone 98 e/vrk
  • kahden hengen huone 108 e/vrk
Evästeet